2nd Bingah ngumpul jeung Upacara Awards Méi

Dina dinten pangahirna Méi, sakabeh karyawan Yongxiang ngahadiran 2 nd  Bingah ngumpul.

Pagawe alus teuing, anu luhureun tilu winners skor, diganjar ku bonus. Batur milu ka draw untung na meunang hadiah leutik.

IMG_3257

IMG_3211

IMG_3208


Post time: Jun-01-2018
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!