Wilujeng sumping ------------ YONGXIANG hidrolik

Sareng, tim husus terampil kacida ngalaman manufaktur professional, Yongxiang hidrolik nyadiakeun partnership anjeun tiasa cacah dina. Ti bahan baku pikeun produk rengse, urang nyadiakeun konsumén urang ku solusi gerak punjul. Hydraulics Ltd, para ahli Industri maturan design & pabrik tabung hidrolik & sistem. leuwih +

hidrolik silinder

garis produk beragam kami sarta fitur pilihan mastikeun yén urang boga tabung hidrolik nyadiakeun gerak nu peryogi.
  • Professional dina hidrolik

    Yongxiang hidrolik boga kamampuan machining luar biasa; ti bagian leutik ka bagian badag, volume low atanapi volume tinggi; rupa-rupa mesin CNC kami nu bisa meunang pakasaban rengse.
  • reputasi alus

    produk Yongxiang hidrolik anu ngajual ogé lega sakuliah dunya sarta mibanda reputations alus.
  • SERTIPIKAT

    Yongxiang hidrolik mangrupa ISO 9001: 2015 & ISO 14001: 2015 Company didaptarkeun jeung produksi nu dioperasikeun luyu jeung standar ISO.
  • palayanan

    insinyur bantuan desain anu sadia pikeun dina situs deployment di respon kana isu produk na kaahlian teknis signifikan nyaéta ngan telepon jauh.

Tentang Kami

Gawe bareng saprak 2005

Yongxiang Hydraulic Equipment Co., Ltd, began as Yangzhou Yongxiang Hydraulic Cylinder Factory, locates in Yangzhou, CN, and it covers an area of 143,500 square feet. Winning customer trust with innovation, Yongxiang has been aiming to provide customers with safe and reliable hydraulic products, services, on-time delivery, and customer satisfaction while ensuring employee safety, fostering employee relations and driving efficiency improvements.

Diajar deui

Bérita paling énggal

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!