Wilujeng sumping ------------ YONGXIANG hidrolik

Sareng, tim husus terampil kacida ngalaman manufaktur professional, Yongxiang hidrolik nyadiakeun partnership anjeun tiasa cacah dina. Ti bahan baku pikeun produk rengse, urang nyadiakeun konsumén urang ku solusi gerak punjul. Hydraulics Ltd, para ahli Industri maturan design & pabrik tabung hidrolik & sistem. leuwih +

hidrolik silinder

garis produk beragam kami sarta fitur pilihan mastikeun yén urang boga tabung hidrolik nyadiakeun gerak nu peryogi.
  • Professional dina hidrolik

    Yongxiang hidrolik boga kamampuan machining luar biasa; ti bagian leutik ka bagian badag, volume low atanapi volume tinggi; rupa-rupa mesin CNC kami nu bisa meunang pakasaban rengse.
  • reputasi alus

    produk Yongxiang hidrolik anu ngajual ogé lega sakuliah dunya sarta mibanda reputations alus.
  • SERTIPIKAT

    Yongxiang hidrolik mangrupa ISO 9001: 2015 & ISO 14001: 2015 Company didaptarkeun jeung produksi nu dioperasikeun luyu jeung standar ISO.
  • palayanan

    insinyur bantuan desain anu sadia pikeun dina situs deployment di respon kana isu produk na kaahlian teknis signifikan nyaéta ngan telepon jauh.

Tentang Kami

Gawe bareng saprak 2005

Yongxiang hidrolik Equipment Co., Ltd, mimiti jadi Yangzhou Yongxiang hidrolik Factory Silinder, locates di Yangzhou, CN, na eta nyertakeun wewengkon 143.500? Pasagi trust customer feet.?Winning kalawan inovasi, Yongxiang geus dimaksudkeun nyadiakeun konsumén kalawan aman jeung produk hidrolik dipercaya, jasa, dina waktu pangiriman, sarta kapuasan customer bari mastikeun kasalametan pagawe, ngabina hubungan pagawe na nyetir efisiensi? perbaikan.

Diajar deui

Bérita paling énggal

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!