2ND Gëzuar Mbledhja dhe ceremoninë e çmimeve të majit

Në ditën e fundit të majit, të gjithë punonjësit e Yongxiang morën pjesë në 2 nd  Gëzuar Mbledhja.

Punëtorët shkëlqyer, të cilët janë të lartë tre fituesit rezultatin, u shpërblyen me bonus. Të tjerë morën pjesë në barazim me fat dhe mori dhurata të vogla.

IMG_3257

IMG_3211

IMG_3208


Post time: Jun-01-2018
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!