WELCOME------------YONGXIANG HYDRAULIC

Me një përvojë shumë ekip, veçanërisht të aftë e profesionistë të prodhimit, Yongxiang hidraulike siguron një partneritet ju mund të mbështeteni në. Nga lëndë e parë për të produktit të përfunduar, ne ofrojmë klientëve tanë me zgjidhje superiore lëvizje. Hydraulics Ltd, ekspertë të industrisë duke ofruar projektimin dhe prodhimin e cilindra hidraulike dhe sisteme. më shumë +

hidraulike cilindër

Our diverse product line and optional features ensure that we have the hydraulic cylinders to provide the motion you need.
 • PROFESIONAL NË hidraulike

  Yongxiang Hidraulike ka aftësi të jashtëzakonshme të përpunimit; nga pjesë të vogla në pjesë të mëdha, volum të ulët ose volum të lartë; makinat tona të ndryshme CNC janë të aftë për të marrë punën e bërë.
 • reputacion GOOD

  Yongxiang Hydraulic products are selling well widely all over the world and have good reputations.
 • CERTIFICATE

  Yongxiang hidraulike është një ISO 9001: 2015 dhe ISO 14001: 2015 Regjistruar Company dhe prodhimi janë operuar në përputhje me standardet ISO.
 • SERVICE

  inxhinierë ndihmës projektimit janë në dispozicion për vendosjen në vend në përgjigje të çështjeve të produktit dhe ekspertizë të konsiderueshme teknike është vetëm një telefonatë larg.

Rreth nesh

Punuar që nga viti 2005

Yongxiang Hydraulic Equipment Co., Ltd, began as Yangzhou Yongxiang Hydraulic Cylinder Factory, locates in Yangzhou, CN, and it covers an area of 143,500 square feet. Winning customer trust with innovation, Yongxiang has been aiming to provide customers with safe and reliable hydraulic products, services, on-time delivery, and customer satisfaction while ensuring employee safety, fostering employee relations, and driving efficiency improvements.

Mëso më shumë

Lajmet e fundit

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!