2ND Среќен Собирање и на церемонијата на доделување награди на мај

На последниот ден од мај, на сите вработени Yongxiang присуствуваше на 2 -ри  Среќен собир.

На одлични работници, кои се првите три победници резултат, беа наградени со бонус. Други, пак, учествуваше на среќа нерешено и доби мали подароци.

IMG_3257

IMG_3211

IMG_3208


Post time: Jun-01-2018
WhatsApp Онлајн Chat!
WhatsApp Онлајн Chat!