ДОБРЕДОЈДОВТЕ ------------ Yongxiang ХИДРАУЛИЧНА

Со високо искусни, специјално обучен тим за производство на професионалци, Yongxiang Хидраулични обезбедува партнерство може да смета на. Од суровина до готов производ, ние нудиме на нашите клиенти со супериорен решенија движење. Хидраулика Ltd, индустријата експерти нудат дизајн и производство на хидраулични цилиндри и системи. повеќе +

хидрауличен цилиндар

Нашата разновидна линија на производи и опции се осигура дека имаме хидраулични цилиндри за да обезбеди движење што ви треба.
 • ПРОФЕСИОНАЛНО хидрауличен

  Yongxiang Хидраулични има исклучителна способност за обработка; од мали делови на големи делови, низок волумен или голем обем; нашите различни CNC машини се способни за добивање на работа.
 • Добра репутација

  Yongxiang Хидраулични производи се продаваат добро во голема мера во целиот свет и да имаат добра репутација.
 • СЕРТИФИКАТ

  Yongxiang Хидраулични е ISO 9001: 2015 и ISO 14001: 2015 регистрирана компанија и производство се управува во согласност со ISO стандардите.
 • СЕРВИС

  инженери дизајн помош се достапни за распоредување на самото место како одговор на прашањата на производот и значителна техничка експертиза е само еден телефонски повик далеку.

за нас

РАБОТНИ од 2005 година

Yongxiang Хидраулични опрема Co, Ltd, започна како Yangzhou Yongxiang хидрауличниот цилиндер Фабрика, го лоцира во Yangzhou, CN,? И зафаќа површина од 143.500? Квадратни feet.?Winning довербата на клиентите со иновации, Yongxiang е со цел да им обезбеди на клиентите со безбеден и сигурен хидраулични производи, услуги, за време на испорака и задоволството на клиентите, додека се обезбеди безбедноста на вработените, негување на односи со вработените и возење ефикасност? подобрувања.

Научи повеќе

Последни вести

WhatsApp Онлајн Chat!
WhatsApp Онлајн Chat!