History kita - Jiangsu Yongxiang Hydraulic Co Ltd

History kita

2005 - 2018

History

  • 2005

    Company Madeg

    In one rented office room, the founder Mr. Zong started Yangzhou Yongxiang Machinery Equipment Co., on 25th Sep, 2005. The company began with the sales of hydraulic parts and components.

  • 2008

    Team Produksi Dibangun

    Kanggo ngawula pelanggan luwih, ing 2008, Yongxiang dibangun tim produksi lan macem bisnis kanggo bagean hydraulic lan silinder Pabrik, Processing, sales lan layanan.

  • 2011

    Tanduran dipunbangun

    Kanthi perkembangan bisnis, tanduran disewa bisa maneh ketemu produksi lan Manajemen panjaluk. Yongxiang dibangun tanduran lan kantor bangunan dhewe. Lan padha sijine menyang nggunakake ing 2011.

  • 2015

    peralatan Update

    Kanggo nambah kualitas produk, Yongxiang dituku 1st tengah mesin CNC ing 2015. Ing taun iki, Alat liyane majeng padha diduweni kanggo nambah kekuatan perusahaan.

  • 2017

    Subsidiary Setel Up

    Panggonan watara dasar China Industry Elektronik, kanggo nggawe nggunakake paling kaluwihan alam iki, Yongxiang diadegaké tambahan Haimante Electronic Co., Ltd in 2017.

  • 2018

    Robotics Teknologi

    Kanggo nambah efficiency lan produktivitas, Yongxiang wiwit nggunakake teknologi robot ing Pabrik. Sawise debugging lan mlaku, robot tangan 1st uga digunakake ing Processing transfer komponen.

Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!