2 Happy Gathering lan Upacara Awards Mei

Ing dina pungkasan Mei, kabeh karyawan Yongxiang dirawuhi 2 nd  Happy Gathering.

Buruh banget, sing ndhuwur telung pemenang skor, padha diganjar karo bonus. Others melu babak begja lan tak peparingé cilik.

IMG_3257

IMG_3211

IMG_3208


Post time: Jun-01-2018
Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!