SUGENG RAWUH ------------ YONGXIANG HYDRAULIC

Kanthi, tim khusus trampil Highly experienced saka Manufaktur profesional, Yongxiang Hydraulic menehi kemitraan sampeyan bisa Count ing. Saka bahan baku kanggo produk rampung, kita nyedhiyani pelanggan kita karo solusi gerakan unggul. Hydraulics Ltd, Industri ahli aturan desain & Pabrik silinder hydraulic & sistem. liyane +

HYDRAULIC silinder

baris produk kita manéka warna lan fitur pilihan mesthekake yen kita duwe silinder hydraulic kanggo nyedhiyani gerakan sing perlu.
  • PROFESSIONAL IN HYDRAULIC

    Yongxiang Hydraulic nduweni kemampuan mesin ngédap; saka bagean cilik kanggo bagean gedhe, volume kurang utawa volume dhuwur; warna mesin CNC kita saged njupuk proyek rampung.
  • reputasi apik

    produk Yongxiang Hydraulic sade uga digunakake kabeh ndonya lan duwe dalasan apik.
  • CERTIFICATE

    Yongxiang Hydraulic iku sawijining ISO 9001: 2015 & ISO 14001: 2015 Company Kadhaftar lan produksi dipunoperasikaken ing sesuai karo standar ISO.
  • SERVICE

    engineers pitulungan Design kasedhiya kanggo ing situs penyebaran prajurit nanggepi masalah produk lan pengalaman technical wujud mung telpon adoh.

Babagan awake dhewe

WORKING Wiwit 2005

Yongxiang Hydraulic Equipment Co., Ltd, began as Yangzhou Yongxiang Hydraulic Cylinder Factory, locates in Yangzhou, CN, and it covers an area of 143,500 square feet. Winning customer trust with innovation, Yongxiang has been aiming to provide customers with safe and reliable hydraulic products, services, on-time delivery, and customer satisfaction while ensuring employee safety, fostering employee relations and driving efficiency improvements.

sinau More

Latest News

Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!